Teljes körű számítógép átvizsgálás csomag:

Tisztítás + Ellenőrzés + Karbantartás + Gyorsítás

részletek itt

Csomag ár: 12.000 Ft

Eseti helyszíni javítás:

Az Ön igénye szerint otthonában, irodájában javítjuk elromlott számítógépét. E szolgáltatás igénybevételére Budapest, Pápa, illetve e két város vonzáskörzetében van lehetõség.

Árak: (félóra alapú számlázás!!!)

Budapest:

Az elsõ megkezdett félóra 4.000 Ft. Amennyiben a munka tovább tart fél óránál, az azt követõ idõszak kedvezményes, félóránként 2.000 Ft-os tarifával kerül kiszámlázásra.

Budapesti agglomeráció:

Az elsõ megkezdett félóra 6.000 Ft. Amennyiben a munka tovább tart fél óránál, az azt követõ idõszak kedvezményes, félóránként 2.000 Ft-os tarifával kerül kiszámlázásra.

Pápa és vonzáskörzete:

Az elsõ megkezdett félóra 3.000 Ft. Amennyiben a munka tovább tart fél óránál, az azt követõ idõszak kedvezményes, félóránként 1.500 Ft-os tarifával kerül kiszámlázásra.

A fenti óradíjak munkanapokon 8 - 17 óráig érvényesek. Amennyiben ettõl eltérõ idõpontban kéri kiszállásunkat, 50%-os felárat számítunk fel.

Rendszergazdai szolgáltatás (átalány díjas üzemeltetés):

Lehetőség van átalány díjas szerzõdés kötésére is. Ezen esetben cégünk havidíj ellenében rendszergazdai szolgáltatást (szerverek esetében állandó távfelügyeletet) biztosít Ön, illetve cége számára. A havidíj összegét az üzemeltetendõ gépek száma határozza meg. Önnek már lehetõsége van akár egyetlen otthoni számítógépre kérnie ezt a fajta szolgáltatásunkat. Ezen lehetõségrõl telefonon, illetve e-mail-ben kérhet bõvebb tájékoztatást.

Oktatás, IT szaktanácsadás:

Általános számítástechnikai oktatást vállalunk az Ön otthonában, melynek díjazása az eseti helyszíni javításéval megegyezõ. Cégek számára csoportok oktatását, IT szaktanácsadást is vállalunk.

Honlap készítés:

Legyen akár szó statikus, vagy dinamikus tartalomról, elkészítjük cége honlapját. Szolgáltatásunk és ügyintézésünk teljeskörû, az igény felmérésétõl kezdve a tervezésen, majd elkészítésen át az interneten való megjelenésig cégünk végigviszi a teljes mûszaki és adminisztrációs folyamatot. A kész honlap adatainak folyamatos frissen tartásában is kérheti a PC Orvos segítségét. Honlap készítésre árajánlatot az elvégzendõ munka pontos ismeretében tudunk adni. Igényét telefonon, vagy e-mail-ben is jelezheti felénk.

Domain név regisztráció:

Távközlési partnerünk közvetítésével segítséget nyújtunk Önnek kívánt domain nevének beregisztrálásában.

Webtárhely szolgáltatás:

100Mbit/s-os internetre kötött szerverünkön webtárhelyet szolgáltatunk Ön, vagy cége számára, melyre FTP kapcsolaton keresztül feltöltheti honlapját, vagy kérésére mi is megtesszük ezt Önnek. Ha honlapjához saját domain név is tartozik, természetesen e domain-nek a szerverünkre való átirányításában is segédkezünk.